Попуните анкету и донирајте
Донирајте наш рад и постаните пријатељ «Благовести ТВ». Попуните анкету и пошаљите нам ваше коментаре.
"Благовести ТВ" емитују оне видео емисије које представљају културне, историјске и духовне вредности. Емитујемо видео емисије из архиве коју је својевремено креирао блаженопочивши архимандрит Гаврило (Вучковић).
Донирајте или само попуните анкету и постаните пријатељ Благовести ТВ

Данас имамо доминацију телевизијских канала са различитим садржајем и зато сматрамо да постоји потреба за иновацијама телевизијског садржаја. Амбициозно приступамо креирању програмске схеме заједно са гледаоцима. Креирамо занимљиву, едукативну и иновативну програмску схему. Позивамо Вас да попуните анкету и постанете пријатељ Благовести ТВ.

У наставку анкете је образац за донацију. У случају да желите донирати наш амбициозни рад користите образац за пријаву путем ПаyПал који је на дну странице. Унпаред вам хвала што ћете тако подстакнут наш рад.

Уредник «Благовести ТВ»,
Ненад Бадовинац.
Одакле нас гледате?
Пошаљите одговоре и добићете "Регистрациони мејл" са приступним подацима за пријаву на сајт.

Подржите Благовести ТВ->
Видео и аудио садржај на интеррету доживео је велики раст последњих година и показује знакове даљњег раста. Но, за стварање занимљивих и квалитетних видеозаписа потребно је знање и животно искуство које се препознаје у садржају. Видео садржај који се емитује на Благовести ТВ, као и аудио садржај на Интернет радио Благовести припада путописним, образовним и душекорисним темама.

У случају да желите подржати интернет радио-телевизијску станицу Благовести ТВ, можете донирати свој прилог.
Уредник: Ненад Бадовинац
Контакт мејл: nenad.badovinac@gmail.com