Попуните анкету и донирајте
Донирајте наш рад и постаните пријатељ «Благовести ТВ». Попуните анкету и пошаљите нам ваше коментаре.
"Благовести ТВ" емитују видео емисије које представљају културне, историјске и духовне вредности испуњене вером, надом и љубављу. Емитујемо видео емисије из архиве коју је својевремено креирао блаженопочивши архимандрит Гаврило (Вучковић).
Донирајте или само попуните анкету и постаните пријатељ Благовести ТВ

Данас постоји доминација телевизијских канала са различитим садржајем. Сматрамо да постоји потреба за иновацијама телевизијског садржаја. Амбициозно приступамо креирању програмске шеме. Креирамо занимљиву, едукативну и иновативну програмску шему на тему вере, наде и љубави. Позваимо вас да попуните анкету и постанете пријатељ Благовести ТВ.

У наставку анкете је образац за донацију. У случају да желите донирати наш рад користите образац за пријаву путем Пејпала или нам се јавите на мејлом.

Уредник «Благовести ТВ»,
Ненад Бадовинац.
Одакле нас гледате?
Пошаљите одговоре и добићете "Регистрациони мејл" са приступним подацима за пријаву на сајт.

Подржите Благовести ТВ->
Видео и аудио садржај на интерету доживео је велики раст последњих година и показује знакове раста. Но, за стварање занимљивих и квалитетних видеозаписа потребно је знање и животно искуство које се препознаје у садржају. Видео садржај који се емитује на Благовести ТВ, као и аудио садржај на Интернет радио Благовести припада путописним, образовним и душекорисним темама.

У случају да желите подржати интернет радио-телевизијски пројекат "Благовести ТВ" донирајте наш рад.
Уредник: Ненад Бадовинац
Контакт мејл: nenad.badovinac@gmail.com