Добро дошли на интернет радио-телевизијски канал Благовести ТВ

Поштовани посетиоци радио-телевизијског канала "Благовести ТВ",


представљам вам Благовести ТВ који је осмишљен као видео и аудио платформа са линијским емитовањем видео и аудио садржаја. Пажљивим избором и организацијом редоследа и распореда видео и аудио емисија настаје програм који се емитује на Благовести ТВ. Већи део емисија сакупио сам из архиве коју је својевремено формирао блаженопочивши архимандрит Гаврило (Вучковић) игуман манастира Лепавине, из периода када је уређивао Интернет радио Благовести.


Током вишегодишњег ангажмана поред архимандрита Гаврила (Вучковића) у техничком уредништву Интернет радио Благовести, стекао сам богато искуство на пословима управљања онлајн радио станице. Сада то знање желим да усмерим на уређивање и вођењерадио-телевизијског пројекта Благовести ТВ са програмском схемом подељењом на различите категорије. Категорије укључују емисије које се односе на: Здрав живот, Технологија и наука, Интервјуи, Породица и живот, Филмови, Путописи, и Духовност коју је кроз интернет мисионарску делатност креирао архимандрит Гаврило (Вучковић).


Позивам вас да гледате интернет телевизијски програм и слушате интернет радио, и да активно учествујете активно у креирању још боље програмске схеме. Срдачно вас поздрављам и позивам да пратите интернет канал Благовести ТВ.


Главни и одговорни уредник: Ненад Бадовинац

Уредник програма: Ненад Бадовинац
Контакт мејл: nenad.badovinac@gmail.com