Click to order
«blagovesti TV BLOG»

Misionarski film «Božiji čovek» na «Blagovesti TV»

Misionarski film "Božiji čovek" o Svetom Nektariju (Eginskom) emitovan je na Blagovesti TV. Više od 1000 gledaoca pokazalo je interesovanje za ovaj misionarski film. Pogledajte komentare i statistiku gledanja ovog filma na Blagovesti TV.

Oktobar, 2022.
U petak, 07.10.2022 u 21:00h na Prvom programu "Blagovesti TV" emitovan je misionarski film "Man of God" o Svetom Nektariju Eginskom. Statistike su pokazale da od uobičajenih 25-30 gledaoca, tog dana se u večernjim satima gledanost povećala na oko 250 gledaoca koji su istovremeno gledati program “Blagovesti TV”. Ukupno tog dana bilo je 1.010 gledaoca koji su gledali oba kanala Blagovesti TV. Tog dana emitovali smo oko 240GB internet prometa. Misioanrski film o Svetom Nektariju (Eginskom) ponovo ćemo emitovati u petak, 14.10.2022. u večernjem terminu u 21:00 sat. Biće to na dan obeležavanja prve godine postojanja "Blagovesti TV".
U nastavku pogledajte neke od komentara gledaoca koji su komentarisali film.
Komentari gledaoca: Ljuba: Pogledala sam celi snimak Svetog Nektarija. Moje srce mi daje samo jednu životnu istinu da hodam putem blagodarnim.
Sandra: Jao prosto moram nesto reći, prvo hvala tebi brate Nenade što si omogucio ovo gledanje za nas koji smo propustili u bioskopima, stvarno mi puno znaci. Film je ispunio moja očekivanja, baš se sve uklopilo. Snaga, vjera, emocije..... Baš baš moćan film. Nadam se i očekujem još ovakvih prilika za gledanje, puno ti hvala.
Biljana: Hvala, a Bogu posebno. Teška podvižnička ovozemaljska priča.
Bojan: Predivan film. Više volim knjige, ali preporučujem gledanje ovog filma.
Sandra: Unapred hvala brate Nenade, propustila sam u bioskopu, nadam se da ću veceras odgledati ovaj film.
Aleksandra: Svima želim da pogledaju film.

Misionaraki filmovi imaju za cilj da gledaoce približe duhovnosti. Mladima, a posebno starijima moguće je na ovaj način, pomoću savremene tehnologije približili duhovne vrednosti. Ostali sadržaj i projekti, poput “Putovanje iz kuće” kao i putopisne filmove možete gledati na Drugom programu Blagovesti TV prijavom na Drugi kanal Blagovesti televizije (link za registraciju).
Oktobar, 2022.