Kako sam pokrenuo Blagovesti televiziju?

Osnovao sam i pokrenuo internet radio-televizijski kanal «Blagovesti TV». Od prvog dana emitovanja, 14. oktobra, 2021. vrednost ovog internet radio-televizijskog brenda povećava se iz dana u dan. Tehnološke inovacije mi u tome pomažu. U ovoj blog objavi pročitajte o načinu kako gradim inovativni brend svog internet radio-televizijskog kanala.

Rezultati ankete gledaoca internet televizije "Blagovesti TV"

Prikupio sam i analizirao rezultate ankete iz perioda prvih pocetaka emitovanja Blagovesti TV. To je period od oktobra do decembra 2021. godine. Pogledajte rezultate ankete i prijavite za gledanje Drugog programa Blagovesti TV.

Upravljanje online radio "Blagovesti" iz kuće

Postojanje online radio «Blagovesti» koji se emituje iz kuće putem interneta dostupna je u svim krajevima sveta. Emitovanje online radija može biti hobi dostupan svima, a omogućava emitovanje i vlastite audio produkcije.

Moguće je gledati «Blagovesti TV» na «Android TV Box»

«Blagovesti TV» moguće je gledati preko računara i mobilnih uređaja. Međutim moguće je da gledate i preko Smart, pametnih televizora ili čak i preko običnih starijih modela televizora čiji vlasnici mogu ovde probaći rešenje.

Misionarski film «Božiji čovek» na «Blagovesti TV»

Misionarski film "Božiji čovek" o Svetom Nektariju (Eginskom) emitovan je na Blagovesti TV. Više od 1000 gledaoca pokazalo je interesovanje za ovaj misionarski film. Pogledajte komentare i statistiku gledanja ovog filma na Blagovesti TV.

Drama: «Podvižnici pirga Svetoga Save»
od sada na «Blagovesti TV»

Ovo je priča o borbi hilandarskih monaha koji su verom i podvižničkim načinom života sačuvali manastir od katalonskih gusara koji su tri godine opsedali Svetu Goru i manastir Hilandar nadajući se da će doći do blaga.

Predstavljanje muzičkog sastava: «Odigitrija» na «Blagovesti TV»

Na «Blagovesti TV» imam priliku da predstavim rad mladih ambicioznih ljudi. Ovih dana kontaktirali su me članovi muzičkog sastava «Odigitrija» koji se bave negovanjem duhovne i Etno muzike.

Blagodatni oganj

Gledaoci "Blagovesti TV" mogu svake godine na Veliku Subotu gledati uživo prenos silaska Blagodatnog ognja u Jerusalimu.

Film "Deset dana na Svetoj Gori"

Gledajući Blagovesti TV, u kategoriji "Filmovi" doživite putopisno i duhovno iskustvo Svete Gore gledajući film "Deset dana na Svetoj Gori".

Duhovne pouke oca Gavrila

Duhovne pouke oca Gavrila i pouke po njegovom izboru koje su bile emitovane na radio Blagovesti.

Putopisne emisije Miloša Miloševića

Putopisne emisije autora Miloša Miloševića možete gledati na Blagovesti TV u putopisnom terminu. Miloš nas upoznaje sa prirodnim oazama Srbije i Balkana.

Putujte sa Badovincima

Na Blagovesti TV emitujemo putopisne filmove iz vlastite produkcije koje snimamo na putovanjima i posetama svetim mestima.