Click to order
Dobro došli na internet radio-televizijski kanal Blagovesti TV ->

Poštovani posetioci radio-televizijskog kanala "Blagovesti TV",


predstavljam vam Blagovesti TV koji je osmišljen kao video i audio platforma sa linijskim emitovanjem video i audio sadržaja. Pažljivim izborom i organizacijom redosleda i rasporeda video i audio emisija nastaje program koji se emituje na Blagovesti TV. Veći deo emisija sakupio sam iz arhive koju je svojevremeno formirao blaženopočivši arhimandrit Gavrilo (Vučković) iguman manastira Lepavine, iz perioda kada je uređivao Internet radio Blagovesti.


Tokom višegodišnjeg angažmana pored arhimandrita Gavrila (Vučkovića) u tehničkom uredništvu Internet radio Blagovesti, stekao sam bogato iskustvo na poslovima upravljanja onlajn radio stanice. Sada to znanje želim da usmerim na uređivanje i vođenjeradio-televizijskog projekta Blagovesti TV sa programskom shemom podeljenjom na različite kategorije. Kategorije uključuju emisije koje se odnose na: Zdrav život, Tehnologija i nauka, Intervjui, Porodica i život, Filmovi, Putopisi, i Duhovnost koju je kroz internet misionarsku delatnost kreirao arhimandrit Gavrilo (Vučković).


Pozivam vas da gledate internet televizijski program i slušate internet radio, i da aktivno učestvujete aktivno u kreiranju još bolje programske sheme. Srdačno vas pozdravljam i pozivam da pratite internet kanal Blagovesti TV.


Glavni i odgovorni urednik: Nenad Badovinac