Donirajte ili samo popunite anketu
Donirajte naš trud i postanite prijatelj «Blagovesti TV»,
ili samo popunite anketu i pošaljite komentare.
"Blagovesti TV" emituju video emisije koje predstavljaju kulturne, istorijske i duhovne vrednosti ispunjene verom, nadom i ljubavlju. Emitujemo video emisije iz arhive koju je svojevremeno kreirao blaženopočivši arhimandrit Gavrilo (Vučković).
Danas imamo dominaciju televizijskih kanala sa različitim sadržajem. Smatramo da postoji potreba za inovacijama televizijskog sadržaja. Ambiciozno pristupamo kreiranju programske sheme. Kreiramo zanimljivu, edukativnu i inovativnu programsku shemu na temu vere, nade i ljubavi. Pozivamo vas da popunite anketu i postanete prijatelj Blagovesti TV.

U nastavku ankete je obrazac za donaciju. U slučaju da želite donirati naš rad koristite obrazac za prijavu putem PayPal.

Urednik «Blagovesti TV»
Nenad Badovinac.
U kojoj državi živite?
Pošaljite odgovore i registrujte se.
Podržite Blagovesti TV->
Video i audio sadržaj na internetu doživeo je veliki rast poslednjih godina i pokazuje znakove rasta. Za stvaranje zanimljivih i kvalitetnih videozapisa potrebno je znanje i životno iskustvo koje se prepoznaje u sadržaju. Video sadržaj koji se emituje na Blagovesti TV, kao i audio sadržaj na Internet radio Blagovesti pripada putopisnim, obrazovnim i dušekorisnim temama.

U slučaju da želite podržati internet radio-televizijski projekat Blagovesti TV donirajte naš rad.
PayPal Integration