Popunite anketu i donirajte
Donirajte naš rad i postanite prijatelj «Blagovesti TV». Popunite anketu i pošaljite nam vaše komentare.
"Blagovesti TV" emituju one video emisije koje predstavljaju kulturne, istorijske i duhovne vrednosti. Emitujemo video emisije iz arhive koju je svojevremeno kreirao blaženopočivši arhimandrit Gavrilo (Vučković).
Donirajte ili samo popunite anketu i postanite prijatelj Blagovesti TV

Danas imamo dominaciju televizijskih kanala sa različitim sadržajem i zato smatramo da postoji potreba za inovacijama televizijskog sadržaja. Ambiciozno pristupamo kreiranju programske sheme zajedno sa gledaocima. Kreiramo zanimljivu, edukativnu i inovativnu programsku shemu. Pozivamo Vas da popunite anketu i postanete prijatelj Blagovesti TV.

U nastavku ankete je obrazac za donaciju. U slučaju da želite donirati naš ambiciozni rad koristite obrazac za prijavu putem PayPal koji je na dnu stranice. Unpared vam hvala što ćete tako podstaknut naš rad.

Urednik «Blagovesti TV»,
Nenad Badovinac.
U kojoj državi živite?
Pošaljite odgovore i dobićete "Registracioni mejl" sa pristupnim podacima za prijavu na sajt.
Podržite Blagovesti TV->
Video i audio sadržaj na interretu doživeo je veliki rast poslednjih godina i pokazuje znakove daljnjeg rasta. No, za stvaranje zanimljivih i kvalitetnih videozapisa potrebno je znanje i životno iskustvo koje se prepoznaje u sadržaju. Video sadržaj koji se emituje na Blagovesti TV, kao i audio sadržaj na Internet radio Blagovesti pripada putopisnim, obrazovnim i dušekorisnim temama.

U slučaju da želite podržati internet radio-televizijsku stanicu Blagovesti TV, možete donirati svoj prilog.