Sa dubokom posvećenošću pravoslavnoj veri i umetnosti, sa ponosom vam nudimo širok izbor ikona koje su ručno izrađene od strane iskusnih majstora.

Naša zbirka ikona obuhvata sve najpoznatije svetinje, scene iz Biblije i druge duhovne motive. Svaka ikona je pažljivo izrađena sa detaljima koji oživljavaju duh pravoslavlja i daju mir i inspiraciju. Verujemo da će ove ikone postati dragoceni deo vašeg doma, crkve ili bilo kog prostora gde želite da osetite prisustvo Božije.

Naša onlajn prodavnica nudi jednostavnu i bezbednu kupovinu na mreži. Možete da pregledate našu kolekciju ikona, pročitate detaljne opise i uputstva za održavanje i izaberete one koje najbolje odgovaraju vašem ukusu i duhovnim potrebama.



Verujemo da će naša onlajn prodavnica postati vaša omiljena destinacija za kupovinu pravoslavnih ikona. Vaša podrška nam je od velikog značaja jer nam pomaže da nastavimo da negujemo pravoslavnu umetnost i promovišemo duhovnost širom sveta.

Hvala vam što ste posetili našu onlajn prodavnicu pravoslavnih ikona. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili telefona. Radujemo se što ćemo vam pomoći u izboru i pružiti vam izvanredno iskustvo kupovine.

Neka te blagoslovi Gospod i neka te prati svetlost ikona!

Vaša onlajn prodavnica pravoslavnih ikona



Pravna obavest


Bilo koja vrsta reprodukcije je zabranjena zakonom i sav materijal koji se pojavljuje na AGIOGRAFIA.NET (“sadržaj”) zaštićen je autorskim pravom i vlasništvo je AGIOGRAFIA.NET ili strane koja je navedena kao pružatelj sadržaja.';

Ne smijete kopirati, reproducirati, distribuirati, objavljivati, prikazivati, izvoditi, mijenjati, stvarati izvedene radove, prenositi ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji takav sadržaj, niti smijete distribuirati bilo koji dio ovog sadržaja putem bilo koje mreže, uključujući lokalnu mrežu , prodavati ili nuditi na prodaju ili koristiti takav sadržaj za izradu bilo koje vrste baze podataka. Ne smijete mijenjati niti uklanjati bilo kakvu obavijest o autorskom pravu ili drugu obavijest s kopija sadržaja AGIOGRAFIA.NET.

Politika dostave


AGIOGRAFIA ICONS je tvrtka koja dostavlja širom svijeta.

Proizvodi koji su na zalihi bit će isporučeni u roku od 1-3 radna dana, dok će proizvodi koji zahtijevaju prilagodbu ili proizvodnju biti isporučeni otprilike u roku od 4-9 radnih dana. Šaljemo ekspresnim kurirskim službama i Hellenic Post Officeom. Ako vaša regija nije pokrivena ekspresnom dostavom, pošaljite nam poruku da vam damo cijenu. Nakon što pošaljete svoj paket, odmah ćete dobiti broj za praćenje otpreme. Imajte na umu da NE možemo slati na brojeve poštanskih pretinaca, trebat ćemo punu poštansku adresu, bilo vašu adresu stanovanja ili vašu poslovnu adresu jer će biti potreban potpis prilikom isporuke. Sve pošiljke šalju se s brojem za praćenje koji ćete primiti uz e-mail obavijesti o otpremi. Ako se nalazite u udaljenoj zemlji ili području, obavijestit ćemo vas o troškovima dostave putem kurira.

CARINE

Prilikom naručivanja od AGIOGRAFIA ICONS za dostavu izvan Europske unije (EU), vaša narudžba može podlijegati uvoznim carinama i porezima koji se naplaćuju nakon što paket stigne u vašu zemlju. Sve dodatne troškove carinjenja morate sami snositi i nažalost mi nemamo kontrolu nad tim troškovima i ne možemo vam dati savjet koliki bi oni mogli biti. Carinska se politika uvelike razlikuje od zemlje do zemlje, pa vam za dodatne informacije savjetujemo da kontaktirate svoj lokalni carinski ured. Uz to, imajte na umu da se, kada naručujete od AGIOGRAFIA ICONS, smatrate 'upitnim uvoznikom' i kao rezultat toga morate se pridržavati svih zakona i propisa zemlje u koju primate robu.

OSIGURANJE

Svi artikli kupljeni na AGIOGRAFIA ICONS osigurani su protiv krađe i oštećenja bez ikakvih troškova za kupca. Nakon što je roba isporučena ili preuzeta, ona je odgovornost kupca. Ukoliko kupac primi prazan ili oštećen paket treba otvoriti paket u prisustvu poštara i odmah prijaviti oštećenje te nam poslati kopiju prijave. Kupac nas treba kontaktirati u roku od 24 sata od primitka dostave na icons@agiografia.net i mi ćemo ukradene/oštećene proizvode ponovno poslati kupcu.

OTKAZIVANJA Svoju narudžbu možete otkazati unutar 6 sati od trenutka kada ste izvršili narudžbu. Da biste to učinili, pošaljite nam e-poštu na icons@agiografia.net . Međutim, ako je vaša narudžba već poslana, nećemo moći proslijediti njezino otkazivanje.


POVRATAK

Svi naši predmeti, osim manjih iznimaka, ručno su izrađeni prema vašoj narudžbi, tako da nisu podobni za povrat ili zamjenu iz bilo kojeg mogućeg razloga. U manjim slučajevima da prihvaćamo povrate (bit će obavijest u opisu svakog takvog artikla), kupac mora kontaktirati prodavatelja u roku od 1-3 dana nakon isporuke kako bi zatražio povrat. Kupcu ćemo poslati e-poruku s detaljima o tome kako vratiti proizvod. Proizvod mora biti nekorišten i sve etikete moraju biti na mjestu.

U slučaju da budući proizvod ispunjava uvjete za povrat, možete zatražiti povrat i mi ćemo vam odgovoriti s uputama o tome kako vratiti proizvod. Svi povrati moraju biti u savršenom stanju i dolaziti s izvornim pakiranjem koje omogućuje da se proizvod stavi onako kako je poslan i da se izbjegnu oštećenja. Ne možemo prihvatiti povrat artikala koji su izgrebani, oštećeni ili koji nisu vraćeni u izvornom pakiranju. U tim situacijama artikli će biti vraćeni kupcu i to o vlastitom trošku.

Sve troškove dostave snosi kupac. Obavijestit ćemo vas kada primimo vaš povrat i obradimo povrat novca. Kada primimo i prihvatimo vaš povrat, vratit ćemo novac putem izvorne metode plaćanja narudžbe. Primit ćete e-poruku s potvrdom povrata i opomenu o kreditu.

OPUŠTENJE POTPISOM

Dragi kupci, ako odaberete isporuku Signature Release putem kurira, nismo odgovorni za bilo kakve krađe koje se mogu dogoditi dok ne odaberete paket. Stoga ne možemo vratiti novac ili zamijeniti vašu narudžbu. No, ako odaberete Signature Release, budite oprezni i preuzmite paket nakon što kurir stigne.

POKLON SERVIS

Vaše artikle možemo zamotati na Vaš zahtjev. Također možete uključiti svoju poruku o poklonu ostavljajući nam bilješku na stranici za plaćanje. Imajte na umu da prema zakonu prilikom slanja proizvoda u treću zemlju (izvan EU) paket mora pratiti račun za potrebe carinske deklaracije. Nećemo uključiti potvrdu unutar paketa, već izvan paketa za carinarnicu.

Politika privatnosti


U AGIOGRAFIA ICONS vrlo ozbiljno shvaćamo vašu privatnost i povjerenje.

Ova privatnost ima za cilj opisati kako ćemo sve osobne podatke prikupljene od vas putem AGIOGRAFIA.NET ("Web stranica") zaštititi, koristiti, pohranjivati ​​i obrađivati ​​kako bismo komunicirali s vama i pružili vam izvrsnu uslugu, a istovremeno su u skladu s primjenjivim zakon o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679 – dalje u tekstu „GDPR”). Ova Pravila o privatnosti ne odnose se na web stranice kojima možete pristupiti putem poveznica na web stranici i/ili aktivnosti koje nude treće strane. Provjerite jeste li pregledali sva relevantna pravila na web stranicama trećih strana prije nego što nastavite. AGIOGRAFIA ICONS nije odgovorna za prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka s ovih web stranica trećih strana. AGIOGRAFIA ICONS je registrirana u Grčkoj sa sjedištem u Solunu, Grčka.

Prikupljamo i obrađujemo sljedeće vrste podataka o vama:

kada se prijavite na naš newsletter
kada sudjelujete u natjecanjima i izvlačenjima nagrada
kada se registrirate na web stranici, telefonom ili e-poštom
Vodite evidenciju o kupnjama koje obavite na našim stranicama
kada naručite na našoj web stranici
ako tražite od nas da primamo personalizirani online sadržaj kao što je ciljano oglašavanje
ako nas kontaktirate ili dopisujete s nama (na primjer, telefonom, e-poštom ili na neki drugi način) kako biste saznali više o proizvodu ili našim uslugama skrbi i podrške nakon prodaje, kako biste prijavili problem s web-stranicom ili proizvodom ili iz bilo kojeg drugog razloga.
Uz vaš pristanak, obrađujemo sljedeće osobne podatke koje nam dajete kada komunicirate s web-stranicom i koristite povezane usluge i funkcije. Podaci mogu uključivati ​​vaše ime i prezime, titulu, spol, datum rođenja (dan, mjesec i godina), adresu e-pošte, telefonski broj, adresu, financijske podatke (kao što su podaci o kreditnoj ili debitnoj kartici), kao i adresu za dostavu, naplatu adresu i sve druge informacije koje smatrate potrebnima da nam ih dostavite. U svakom slučaju, čak i bez vašeg prethodnog pristanka, možemo obrađivati ​​vaše podatke kako bismo ispunili zakonske obveze koje proizlaze iz zakona, propisa i prava EU-a, radi ostvarivanja prava u pravnim postupcima, radi ostvarivanja vlastitih legitimnih interesa i u svim slučajevima predviđenim člancima 6. i 9. GDPR-a, gdje je primjenjivo. Obrada će se odvijati pomoću računala i na papiru,
Podaci o vama koje dobivamo iz drugih izvora:

Blisko surađujemo s trećim stranama, na primjer, poslovnim partnerima, podizvođačima za tehničke usluge, usluge plaćanja i dostave, oglašivačkim mrežama, pružateljima analitičkih usluga i pružateljima informacija o pretraživanju. Ako od njih primimo informacije o vama, uvijek ćemo tražiti jamstva da nam daju informacije u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i da su transparentni prema vama da mogu dijeliti vaše podatke s nama. Ove informacije možemo koristiti za ažuriranje naše evidencije o vama kako bi bila točna.

Možemo koristiti i dijeliti neosobne podatke koje primimo ili prikupimo od vas bez ograničenja. AGIOGRAFIA ICONS može koristiti gore navedene osobne podatke koje drži o vama u sljedeće svrhe (svrhe za koje nam je potrebna vaša suglasnost označene su *):

za izvršavanje obveza koje proizlaze iz bilo kojih ugovora sklopljenih između vas i nas te za pružanje informacija, proizvoda i usluga koje tražite od nas, tj. za obradu i dovršenje vaših narudžbi i za obradu vaših plaćanja
kako bismo sadržaj naše web stranice prilagodili vašim potrebama i preferencijama
za sprječavanje, otkrivanje i istraživanje prijevare, kršenja sigurnosti, kršenja zakona i druge zlouporabe web-mjesta te za provedbu naših Općih uvjeta i odredbi, za rješavanje svih upita, korespondencije, zabrinutosti ili pritužbi koje ste postavili;
za naše interne operacije, uključujući analizu podataka, testiranje, istraživanje, statističke svrhe i rješavanje problema;
kako bismo vam pružili informacije o drugim proizvodima i uslugama koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili se za njih raspitivali. Kontaktirati ćemo vas putem e-pošte s takvim podacima samo ako ste na to pristali.
da vam dostavimo relevantno oglašavanje, na primjer, biltene*; i
kako bismo vam dali prijedloge i preporuke o drugim proizvodima ili uslugama koje bi vas mogle zanimati*. • za provođenje automatiziranog donošenja odluka i profiliranja u svrhu utvrđivanja koje informacije ili reklame biste željeli vidjeti od upotrebe, na primjer, stvaranjem pojedinačnih ili grupnih profila.*

Vaši se podaci u svakom slučaju mogu obrađivati, čak i bez vašeg pristanka, u svrhu usklađivanja sa zakonima, propisima, pravom EU-a (čl. 6.1.(c) GDPR-a, za izradu statistike o korištenju web-mjesta i osiguranje njegovog ispravnog funkcioniranja ( čl. 6.1.(f) Uredbe), za provedbu Kodeksa ponašanja Grupe FF i za uspostavljanje ili obranu pravnih zahtjeva u interesu Društva.

Mi ćemo vam, ako ste nam dali svoj pristanak, pružiti informacije o proizvodima, uslugama, događajima, prodaji i marketingu od AGIOGRAFIA ICONS (uključujući personalizirani internetski sadržaj i oglašavanje, platforme društvenih medija ili naše internetske partnere).

1. Naša lista za slanje e-pošte Pitat ćemo vas želite li da vam šaljemo marketinške poruke kada označite relevantne okvire kada odjavite, prijavite se za biltene ili ažuriranja, ili ako se registrirate kod nas putem web stranice, telefonom ili elektronička pošta. Uz vaš pristanak, koristit ćemo vašu adresu e-pošte kao prikladan način da vas kontaktiramo o vašoj narudžbi ili bilo kojoj usluzi podsjetnika koju imate.

2. Mogu li biti uklonjen s vaše liste za slanje e-pošte? Poslat ćemo vam posebne ponude i promocije putem e-pošte. Ako ne želite primati ponude i promocije putem e-pošte, jednostavno kliknite na poveznicu za odjavu u bilo kojoj e-pošti. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku.

3. Hoćete li proslijediti moje podatke trećim stranama? Nikada nećemo proslijediti vašu adresu e-pošte trećoj strani u marketinške svrhe.

Poštujemo vašu privatnost i predani smo njezinoj zaštiti.

Vašu privatnost štitimo na nekoliko načina: Osobni podaci se unose u naš računalni sustav u potpunosti u skladu sa zakonom o zaštiti podataka, uključujući profile sigurnosti i povjerljivosti te na temelju načela korektne prakse, zakonitosti i transparentnosti obrade. Pristup podacima o korisničkom računu ograničen je na one kojima je pristup potreban za obavljanje posla. Koristimo punu kontrolu prijave i lozinke na našem sustavu. Kontrole povjerljivosti i pristupa bazi podataka povremeno se pregledavaju i ažuriraju prema potrebi kako bi se dodatno zaštitili naši osobni podaci.

Vaši podaci mogu biti pohranjeni u bazi podataka kojoj mi, kao i ostali članovi AGIOGRAFIA ICONS, možemo pristupiti. To činimo kako bismo lakše organizirali naše baze podataka i razumjeli kako naši klijenti mogu kupovati u različitim dijelovima svijeta. Također možemo dijeliti vaše podatke sa sljedećim kategorijama odabranih trećih strana u skladu s ovom Politikom privatnosti:

pružateljima usluga (na primjer, IT usluga), poslovnim partnerima, dobavljačima i podizvođačima za izvršenje bilo kojeg ugovora koji sklopimo s vama (kao što su, ali ne ograničavajući se na, operacije web stranice, usluge plaćanja, pošiljke, kurirske službe za dostavu, istrage prijevara, naplata računa, partnerski programi i programi nagrađivanja);
pružatelji usluga analitike i tražilice koji nam pomažu u poboljšanju i optimizaciji web stranice;
agencije za provođenje zakona ili regulatorne agencije, ili ovlaštene treće strane, kao odgovor na provjereni zahtjev koji se odnosi na kriminalističku istragu ili navodnu nezakonitu aktivnost ili bilo koju drugu aktivnost putem web stranice koja nas i/ili korisnika ili bilo koju treću stranu može izložiti pravnim rizicima ili odgovornost; i
drugim poslovnim subjektima, planiramo li se spojiti ili preuzeti od tog poslovnog subjekta. Ako dođe do takve kombinacije, zahtijevat ćemo da novi kombinirani subjekt slijedi ovu Politiku privatnosti u pogledu vaših podataka. Te treće strane koje mogu primiti vaše podatke obrađivati ​​će te podatke u gore navedene svrhe iu skladu s primjenjivim zakonom.

Vaše ćemo podatke pohranjivati ​​onoliko dugo koliko je to striktno potrebno da bismo vam pružili relevantne usluge, onoliko dugo koliko želite ostati u kontaktu s nama ili onoliko dugo koliko je potrebno za pružanje izvješća i analize u vezi s podrškom. Čak i ako zatražite brisanje svojih podataka, možemo ih zadržati u obliku koji vas ne identificira. Ako je razumno potrebno ili potrebno za ispunjavanje zakonskih ili regulatornih zahtjeva, rješavanje sporova, sprječavanje prijevare i zlouporabe ili provođenje naših uvjeta i odredbi, možemo također zadržati neke od vaših podataka prema potrebi, čak i nakon što zatvorite svoj račun ili je više nije potreban za pružanje usluga vama. Ako niste suglasni da vaše podatke možemo koristiti u marketinške svrhe, čuvat ćemo vaše podatke 6 godina nakon što ste kod nas kupili.

Imate sljedeća prava u vezi s vašim osobnim podacima:

Pristup. Imate pravo pristupa podacima koje imamo o vama, kao i ažuriranom popisu osoba koje mogu pristupiti vašim podacima. Morat ćemo dokazati svoj identitet prije nego što vam objavimo bilo kakve osobne podatke.
Ispravljanje ili brisanje. Imate pravo tražiti da ispravimo ili izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama (osim ako imamo zakonsko pravo ili obvezu zadržati ih).
Ograničenje. Imate pravo ograničiti svoju upotrebu osobnih podataka ako su podaci netočni, naše korištenje podataka je nezakonito ili ako više ne trebamo koristiti podatke u svrhe za koje ih držimo
Promjena preferencija. Postavke obrade podataka možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Na primjer, ako ste dali svoj pristanak za izravni marketing, ali ste se predomislili, možete isključiti primanje marketinških komunikacija tako da nas kontaktirate pomoću dolje navedenih pojedinosti ili kliknete vezu "odjava" u bilo kojoj komunikaciji koju primite.
Automatizirano donošenje odluka. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našim automatiziranim procesima donošenja odluka ili njihovom točnošću, javite nam se ili ako želite promijeniti svoje postavke, pogledajte gore.
Prenosivost podataka. Imate pravo dobiti osobne podatke koje imamo o vama, u strukturiranom, elektroničkom formatu, te prenijeti takve podatke drugom voditelju obrade podataka, gdje su to (a) osobni podaci koje ste nam dostavili i (b) ako mi obrađuju te podatke na temelju vašeg pristanka (kao što su informacije o vašim marketinškim preferencijama) ili radi izvršenja ugovora s vama (kao što je upravljanje vašim internetskim računom).
Pritužbe. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni načinom na koji smo postupali s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas. Ako i dalje niste zadovoljni, imate pravo podnijeti pritužbu Uredu povjerenice za informiranje. Za ostvarivanje bilo kojeg od gore navedenih prava, pošaljite nam e-poštu na icons@agiografia.net. Ako od nas zatražite da prestanemo obrađivati ​​vaše osobne podatke na određeni način ili izbrišemo vaše osobne podatke, a ova vrsta obrade ili podataka je potrebna kako bi se olakšalo vaše korištenje web stranice ili je potrebno kako bi nam omogućili da vam pružimo uslugu (kao za upravljanje vašim online računom), možda nećete moći koristiti web stranicu ili uslugu kao prije. To ne uključuje vaše pravo prigovora na izravni marketing koje možete iskoristiti u bilo kojem trenutku bez ograničenja. Gore navedena prava ne odnose se na neosobne podatke.

Sve promjene koje u budućnosti možemo napraviti u našim pravilima o privatnosti bit će objavljene na ovoj stranici.

Pitanja, komentari i zahtjevi u vezi s ovom politikom privatnosti su dobrodošli i trebaju se poslati na icons@agiografia.net .


Uslovi za pružanje usluge


Sve narudžbe AGIOGRAFIA ICONS izvan EU-a imaju nultu stopu PDV-a.

Ako je artikal koji želite kupiti označen kao 'rasprodan' na našoj web stranici, pošaljite nam e-mail sa svojim upitom i mi ćemo vas obavijestiti kada ponovno bude dostupan. U nekim slučajevima možemo proizvesti artikl po narudžbi bez dodatnih troškova za kupca ako imamo raspoložive zalihe.

Prilikom kreiranja računa imat ćete pristup povijesti svojih narudžbi i moći ćete lakše pratiti svoje pakete. Također možete pohraniti svoju adresu za dostavu i naplatu kako ne biste morali ponovno unositi te podatke. Stvaranje računa olakšat će vam iskustvo kupovine.